Locatie

Thuisbasis Veteranen is gevestigd op een landgoed in Eelde. De locatie ligt midden in een natuurgebied en is daarmee een perfecte woonplek voor veteranen die in een prikkelarme omgeving willen wonen. De Thuisbasis Veteranen ligt op loopafstand van een bushalte waardoor je makkelijk gebruik kan maken van de busverbinding. Het centrum van Eelde heeft alle nodige voorzieningen.

In totaal is er voor beschermd wonen ruimte voor 16 veteranen, daarnaast is zijn er 2 time-out kamers beschikbaar. Iedere cliënt heeft zijn/haar eigen slaapkamer en de woonkamer, eetzaal, keuken, badkamers en toiletten worden gedeeld. Ook is er een sportzaal aanwezig en op het terrein rondom de Thuisbasis Veteranen is een bunker aanwezig. Deze bunker is ingericht als ruimte waar geklust kan worden. Daarnaast is er een plantenkas, moestuin, imkerij en een brommerclub aanwezig. Mocht je een andere hobby hebben dan gaan we met elkaar kijken hoe we jou hierin kunnen ondersteunen. Huisdieren zijn van harte welkom bij de Thuisbasis Veteranen mits er geen overlast wordt bezorgd voor je mede-bewoners.  

Iedere middag wordt er gezamenlijk met elkaar geluncht, we vinden het leuk als je hierbij aansluit. Het huis en het terrein worden door de cliënten en de begeleiding netjes en schoon gehouden. 

Bij de Thuisbasis Veteranen is door de weeks tussen 09:00 en 21:00 uur en in het weekend tussen 13:00 en 21:00 uur begeleiding aanwezig maar er is 24 uur per dag begeleiding op afroep mogelijk. Indien er acute begeleiding nodig is kan deze binnen 2 minuten aanwezig zijn. 

'Door en voor veteranen'